Tivat: Hotel "Palma" u maju dobija novo ruho i donosi 40 novih radnih mjesta

"Tivat će dobiti savremeni gradski hotel kategorizacije 4 zvjezdice, sa svim neophodnim sadržajima za hotel visoke kategorije", navodi se u saopštenju kompanije "Primorje"
64 pregleda 0 komentar(a)
Hotel Palma
Hotel Palma
Ažurirano: 16.03.2016. 13:28h

Hotel "Palma" U Tivtu će sredinom maja dobiti novi, moderan izgled, ali i bogatiji sadržaj, nakon rekonstrukcije vrijedne oko dva miliona eura, saopšteno je iz kompanije, "Primorje" Hotels & Restaurants.

"Tivat će dobiti savremeni gradski hotel kategorizacije 4 zvjezdice, sa svim neophodnim sadržajima za hotel visoke kategorije. U novom hotelu će raditi više radnika nego dosad, pa će nakon rekonstrukcije u hotelu "Palma" biti zapošljeno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije", navodi se u saopštenju kompanije "Primorje".

Rekonstrukcija hotela započeta je u februaru, a iz "Primorja" tvrde da radovi teku planiranom dinamikom.

"Trenutno se ugrađuju savremeni sistemi slabe struje, takozvane "pametne hotelske sobe" i centralizovani sistemi ventilacije i hlađenja. Pri kraju su radovi u spa centru. Ubrzo počinju i radovi na fasadi. Novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113 moderno opremljenih soba. Hotel "Palma" biće ušuškani, prijatan i komforan hotel na samoj obali mora, a usluga koja će već od maja biti dostupna svim posjetiocima Tivta biće na najvišem mogućem nivou", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: