Mičite auta, Đukanović dolazi da se ošiša

Muškarac iz premijerove pratnje kazao da obavljaju službenu radnju
2630 pregleda 153 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Vijesti
Milo Đukanović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 12.03.2016. 07:29h

Policija je juče naredila uklanjanje parkiranih automobila, kako bi oslobodila parking prostor za premijera Mila Đukanovića koji je krenuo da se ošiša.

Policajci nijesu saopštili građanima zbog čega moraju da uklone automobile sa kolovoza u Ulici Balšića, u Podgorici.

Sve to dešavalo se oko 14.30, a dvadesetak minuta kasnije pojavio se i Đukanović, kojem je policija omogućila da se parkira ispred frizerskog salona “Džika”, vlasnika Džihada Đečevića, u kojem se premijer godinama šiša.

Muškarac u odijelu iz Đukanovićeve pratnje opomenuo je i ekipu “Vijesti” koja je fotografisala događaj.

Rekao je da obavljaju “službenu radnju” i da nije dozvoljeno da se fotografiše “formacija eskort vozila”.

Iz Uprave policije juče nije odgovoreno na pitanja “Vijesti”, između ostalih i koju službenu radnju su policajci obavljali kada je građanima naređeno da uklone automobile.

Nije odgovoreno ni iz PR službe Vlade zašto je pratnja premijera zahtijevala od policije da se uklone vozila.

Negodujući, građani su postupili po naređenju policije, iako ne postoji saobraćajni znak koji zabranjuje zaustavljanje i(li) parkiranje na tom mjestu.

“Često parkiram ovdje automobil, s obzirom da radim u blizini. Znao sam da je premijer ranije dolazio da se šiša kod ’Džike’ i da ponekad njegova pratnja blokira dio Ulice Balšića. Ipak, prvi put mi se dogodilo da sam zbog njih morao da pomjeram svoj automobil”, kazao je jedan od građana.

Đečević je ranije kazao “Vijestima” da se Đukanović više od 30 godina kod njega šiša i da u njegovoj radnji nema privilegovanih.

“Pravila se poštuju bez izuzetka. Ni Milo, ni Peđa (Bulatović) nikada nijesu tražili ništa više od drugih, anonimnih mušterija. Naprotiv. Uvijek zakažu, nikada ne kasne, bez primjedbi sačekaju i, što mi je najvažnije, u mom salonu se lijepo osjećaju...”, rekao je tada Đečević.

Bonus video: