Motivacija učenika za boravak u prirodi

Veliki broj žena kojima su se pridružili i muškarci dali su doprinos i skrenule pažnje da se i šetnjom u prirodi može obilježiti 8.mart”, kazala je Ana Petrović
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2016. 13:59h

Biciklistički klub „Perun“ i ekološki klub „Hortikulture Bajice“, a pod pokroviteljstvom Fondacije “Petrović Njegoš”, organizovali su osmomartovski susret na Trebjesi.

“Cilj nam je da sve učesnike motivišemo da borave u park šumi Trebjesa, jer boravak u prirodi i lagana rekreacija utiču na bolje raspoloženje, a prije svega na zdravlje. Veliki broj žena kojima su se pridružili i muškarci dali su doprinos i skrenule pažnje da se i šetnjom u prirodi može obilježiti 8.mart”, kazala je Ana Petrović.

Ona se posebno zahvalila upravi i učenicima Osnovne škole “Mileva Lajović Lalatović” koji su se odazvali događaju, kao i nastavnicama Maji Andrijašević i Đini Kalezić

Organizatori su osmislili laganu rutu dugu tri kilometra kojom su stigli do vrha Trebjese.

Za cvijet damama, koje su praznik proslavile jutarnjom šetnjom park šumom, pobrinulo se Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, dok su organizatori, uz podršku pokrovitelja i “Cosmetic” marketa , obezbijedili prigodne poklone.

Galerija

Bonus video: