Imenovani dekani Pravnog i Elektrotehičkog fakulteta: "Nije bilo primjedbi"

Kako je saopšteno iz Komunikacijskog i PR centra UCG-a, Rakočević će na dužnost stupiti 19. maja, dok će Veljoviću, koji je aktuelni dekan Elektrotehničkog fakulteta, novi mandat početi 2. avgusta
56 pregleda 3 komentar(a)
Univerzitet Crne Gore (novina)
Univerzitet Crne Gore (novina)
Ažurirano: 03.03.2016. 11:24h

Vanredni profesori na Univerzitetu Crne Gore (UCG), Zoran Veljović i Velimir Rakočević, imenovani su danas za dekane Elektrotehničkog i Pravnog fakulteta.

Kako je saopšteno iz Komunikacijskog i PR centra UCG-a, Rakočević će na dužnost stupiti 19. maja, dok će Veljoviću, koji je aktuelni dekan Elektrotehničkog fakulteta, novi mandat početi 2. avgusta.

"S obzirom da nije bilo primjedbi i žalbi na predloge ovlašćenih predlagača, a nakon isteka propisanog roka za podnošenje žalbi, stekli su se uslovi za donošenje odluka Upravnog odbora UCG-a, koji je danas imenovao dekane Elektrotehničkog i Pravnog fakulteta za trogodišnji mandatni period, od 2016 - 2019. godine", kazao je predsjednik Upravnog odbora, Duško Bjelica.

Upravni odbor je donio i odluku o osnivanju Centra za magistarske studije, koji će raditi u okviru Rektorata UCG.

U skladu sa tom odlukom je, kako se navodi u saopštenju, donesena i odluka o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Rektoratu UCG-a.

Bonus video: