Žabljak: Festival "Sport za sve" iduće nedjelje

Program predviđa skijaška takmičenja u slalomu, veleslalomu i paralelslalomu za muškarce i žene podijeljena na starosne kategorije. Pored ovog, osnovnog programa, predviđene su i rekreativne aktivnosti na snijegu u vidu takmičenja u sankanju, izradi figura u snijegu, preciznosti u grudvanju kao i mini fudbalu i odbojci na snijegu
1 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2016. 12:20h

Crnogorski savez sport za sve, tradicionalni skup rekretivaca najavljuje za naredni vikend na Žabljaku.

Uobičajeno, to je manifestacija koja simbolično označava kraj zimske turističke sezone a okolnost da u njoj uobičajeno učestvuje oko 400 zaposlenih u kolektivima iz cijele Crne Gore znači da će se centar zbivanja hotel „Planinka“, a po potrebi i drugi hotelski kapaciteti, značajno popuniti.

Program predviđa skijaška takmičenja u slalomu, veleslalomu i paralelslalomu za muškarce i žene podijeljena na starosne kategorije. Pored ovog, osnovnog programa, predviđene su i rekreativne aktivnosti na snijegu u vidu takmičenja u sankanju, izradi figura u snijegu, preciznosti u grudvanju kao i mini fudbalu i odbojci na snijegu. Uz to predviđena je škola skijanja za početnike.

Program u zatvorenom predviđa takmičenja u šahu, stonom tenisu, pikadu i rekreativnom plesu. Tu je i zabavni program na kome žiri odlučuje o najboljem plesnom paru, najosunčanijim licima i takmičenje u rulet plesu.

Oskudica snijega predstavljaće problem ali smo pripremili alternativna takmičenja pa očekujemo da i ove godine to bude kvalitetna manifestacija-, kaže predsjednik Crnogorskog saveza sport za sve Milan Bracanović.

Pored pojedinačnih biraće se najuspješniji kolektivi na festivalu.

Galerija

Bonus video: