"Regent Porto Montenegro" organizuje i potragu za uskršnjim jajima

Posljednja nedjelja marta, pred Uskrs po gregorijanskom kalendaru, biće obilježena Uskršnjim ručkom koji će biti poslužen od 12 do 16 sati
4 komentar(a)
Regent Porto Montenegro, Foto: Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 01.03.2016. 09:55h

Mart u hotelu "Regent Porto Montenegro" u Tivtu donosi niz proslava, interesantnih događaja i primamljivih ponuda.

Međunarodni Dan žena biće obilježen zabavom Ladies Night, koja će biti organizovana u Library Baru, u utorak 8. marta sa početkom u 20.30.

Svi džentlmeni koji tragaju za posebnim poklonom za svoje dame, pravu inspiraciju mogu naći u sadržajnoj listi tretmana tijela, lica i wellness paketa Spa centra hotela „Regent“ koji je ove godine nominovan za jedan od najboljih na svijetu.

"Jedinstven spoj različitih tehnika masaže, bogatstvo dobro poznatih sastojaka sa teritorije južnog Jadrana i luksuzni proizvodi koji se koriste pri tretmanima lica predstavljaju originalan poklon", kazala je portparolka „Regenta“ Elena Ljiljanić.

U Library Bara „Regent“ hotela 17. marta, sa početkom u 20.30 biće organizovana proslava Dana Sv. Patrika, velikog irskog zaštitnika, koju će obilježiti mnoštvo zelenih detalja i ukus čuvenog irskog Guinness piva.

Proljećnu gastro ponudu „Regent“ otvara Lovačkom večerom, koja uključuje elegantan način pripreme i prezentaciju jela od divljači uz pažljiv odabir najkvalitetnijih vina. Lovačka večera od 4 ganga planirana je za petak, 11. mart sa početkom u 19 časova u Dining Room restoranu.

Posljednja nedjelja marta, pred Uskrs po gregorijanskom kalendaru, biće obilježena Uskršnjim ručkom koji će biti poslužen od 12 do 16 sati.

„Čarolija Uskrsa donijeće i posebnu radost najmlađim gostima, budući da će prostor Italian Garden-a i bašte restorana, kriti šarena jaja i poslastice. Potraga za uskršnjim jajima zakazana je za 14 sati", istakla je Ljiljanić.

Bonus video: