I u utorak prekidi u napajanju

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Dj. Jovanova, Dj. Orahovca, Dr Nika Miljanića, Durmitorskoj, M. Miljanova, N. Đurkovića, N. Kopernika, Sarajevskoj, V. Bogišića i Z. Zrenjanina
0 komentar(a)
brojila, Foto: Arhiva Vijesti
brojila, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.02.2016. 17:46h

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struije zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojim će se ugrađivati brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Dj. Jovanova, Dj. Orahovca, Dr Nika Miljanića, Durmitorskoj, M. Miljanova, N. Đurkovića, N. Kopernika, Sarajevskoj, V. Bogišića i Z. Zrenjanina.

Brojila će dobiti i potrošači iz ulica M. Peruničića, Ohridske, Orijenske, P. Pavlovića i R. Boškovića.

U Baru će brojila biti ugrađivana potrošačima iz Popovića, Kuriila, Naftine zgrade, Ilina i Babovića, a u Budvi u Boretima i Brajićima.

Brojlia će u Ulcinju biti ugrađivana u Novoj Mahali i ulici Voja Lakićevića, a na području Kotora u Risnu.

U Podgorici će zbog radova, bez napajanja električnom energijom, od devet do 15 sati, ostati ulice Vuka Mićunovića, Pivske, Fundinske bitke, Ljube Nenadovića i dio ulice X crnogorske brigade.

Struje u Nikšiću neće imati potrošači na području rastoca i u soliteru u ulici Serdara Šćepana u periodu od devet do 16 sati.

U Herceg Novom će bez napajanja električnom energijom od 13 sati do 14 sati i 30 minuta ostati potrošači sa područja Igala, naselje Gomila, Tople, Njivica, Mojdeža, Trebesina, Sutorine, Ratiševine i Sušćepana, kao i Institut Dr Simo Milošević.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Bonus video: