Pošta se izvinila mještanima Donjih Kokota

Računi i pisma ostavljeni ispred prodavnice u Donjim Kokotima gdje ulice nemaju imena
96 pregleda 3 komentar(a)
pošta Donji Kokoti, Foto: Luka Zeković
pošta Donji Kokoti, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.02.2016. 17:21h

Iz Pošte Crne Gore su se izvinili mještanima Donjih Kokota zbog neprijatnosti koju su doživjeli "da im usluga dostave računa i ostale pošte ne bude realizovana saglasno standardima i pravilima koji važe u Pošti".

Nakon što su "Vijesti" objavile tekst "Novi poštar se nije snašao: Pošta i računi ispred prodavnice”, iz Pošte je saopšteno da nastoje da svim svojim korisnicima pruže najkvalitetniji i najbrži servis, ali da "nažalost, ponekad u najboljoj namjeri i pogriješe".

"Vijesti" su objavile da je sva pošta mještana Donji Kokoti ostavljena ispred lokalnog marketa u tom naselju. Novi poštar koji je zamijenio starog, koji je zbog zdravstvenih problema na liječenju u Kliničkom centru, nije mogao da se snađe sa adresama i sve račune, pisma i pošiljke ostavio je u marketu.

"Pri činjenici evidentnog problema nesređenih adresa i neobilježenih ulica svaka odsutnost redovnog poštara dovede do određenih problema kakav je i ovaj. Koristimo priliku da se zahvalimo dnevnom listu "Vijesti", što nam je korektnim i profesionalnim tekstom ukazano na propust. Takođe se izvinjavamo zbog tehničkog problema koji je uslovio nedostupnost PR službe", saopšteno je iz "Pošte".

Iz Službe Pošte za odnose s javnošću su naveli da će učiniti sve da do ovakvih i sličnih propusta više ne dolazi.

Bonus video: