Tokom sezone tri puta sedmično let Kopenhagen - Podgorica

"Nacionalna turistička organizacija će u predstojećem periodu pojačati aktivnosti na tržištu Skandinavije, obzirom da je potencijal i značaj ovog tržišta izuzetno veliki. Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći broj turista u predsezoni i postsezoni", navodi se u saopštenju NTOCG
144 pregleda 1 komentar(a)
sajam Herning, Foto: NTOCG
sajam Herning, Foto: NTOCG
Ažurirano: 26.02.2016. 13:26h

Crna Gora prvi put predstavila je svoju turističku ponudu na najvećem i najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu „Ferie for Alle 2016“ u Herningu, u Danskoj.

"Nacionalna turistička organizacija će u predstojećem periodu pojačati aktivnosti na tržištu Skandinavije, obzirom da je potencijal i značaj ovog tržišta izuzetno veliki. Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći broj turista u predsezoni i postsezoni", navodi se u saopštenju NTOCG.

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu tri puta sedmično.

Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta, a tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom tržištu.

“Danas, prvog dana sajma, predstavnici NTOCG su održali sastanke sa vodećim danskim turoperatorima (Apollo Rejser i Novasol As). Apollo Rejser je u svom programu za ovu godinu uvrstio ponudu Crne Gore dok se ponuda privatnog smještaja našla u programu agencije Novasol As,” stoji u saopštenju.

Zajedno sa NTOCG na sajmu učestvuju i turističke organizacije Bara i Kotora, kao i predstavnici turističke privrede: Montenegro stars Hotel Group, The Queen of Montenegro, Hotel Avala Resort & Villas, Hotel Bianca Resort & SPA, Hunguest Hotel Sun Resort, turistićke agencije Meridian i Adria DMC.

Bonus video: