Fotografi skupljaju novac za liječenje male Podgoričanke

Zainteresovani građani će u zamjenu za dobrovoljni novčani prilog, dobiti profesionalnu portretnu fotografiju, a sav prihod namijenjen je liječenju teško oboljele devetnaestomjesečne Eve
89 pregleda 6 komentar(a)
Eva Velimirović
Eva Velimirović
Ažurirano: 26.02.2016. 11:59h

Ponukani uspjehom humanitarne akcije “Click for help - Osmjehom za Evu'' koja je prošlog vikenda organizovana u Tivtu i za samo par sati na njoj je sakupljeno 1.600 eura, profesionalni fotografi će ovog vikenda sličnu akciju prirediti i u Herceg Novom i Podgorici.

Akcija “Osmjehom za Evu” održaće se u nedelju u Herceg Novom od 11.00h do 16.00h u Gradskoj kafani, kao i u Podgorici u subotu i nedelju od 12.00h do 18.00h u Hard Rock Cafe-u.

Zainteresovani građani će u zamjenu za dobrovoljni novčani prilog, dobiti profesionalnu portretnu fotografiju, a sav prihod namijenjen je liječenju teško oboljele devetnaestomjesečne Eve Velimirović iz Podgorice.

Fotografi koji će učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji su Miko Đuričić iz Tivta, Nebojša Nišić iz Herceg Novog i njihove kolege iz Podgorice Đorđe Živaljević, Saša Matić, Igor Milić i Boško Purić, Saša Vujanović, Risto Božovic, Bojan Gnjidić i Aleksandar Jaredić.

Djevojčica Eva Velimirović je oboljela od malignog tumora mozga. Poslije prve operacije, koja nije mogla da je spasi, za izliječenje jedino ostaje operacija u Parizu, na klinici Gustave Roussy za koju je potrebno prikupiti 100.000 eura.

Bonus video: