Rotarakt Klub Podgorica: Kampanja "Zajedno za Urana"

Panel će biti edukativnog karaktera, gdje će u organizaciji Rotarakt kluba, predstavnice Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore, Marina Vujačić i Miroslava-Mima Ivanović razgovarati sa djecom iz Osnovne škole “Pavle Rovinski” i bliže im predstaviti kakvo je obrazovanje, druženje i uopšte život mladih s invaliditetom u našoj državi
0 komentar(a)
pas vodič, Foto: Shutterstock
pas vodič, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.02.2016. 14:20h

Rotarakt Klub Podgorica pokreće kampanju prikupljanja novčanih sredstava za psa vodiča za osobu oštećenog vida “Zajedno za Urana”.

Kampanja će otpočeti 2. marta Panel diskusijom “Koliku podršku imaju mladi s invaliditetom u Crnoj Gori?” u PR centru, gdje će se i predstaviti osnovni ciljevi ove humanitarne akcije.

Panel će biti edukativnog karaktera, gdje će u organizaciji Rotarakt kluba, predstavnice Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore, Marina Vujačić i Miroslava-Mima Ivanović razgovarati sa djecom iz Osnovne škole “Pavle Rovinski” i bliže im predstaviti kakvo je obrazovanje, druženje i uopšte život mladih s invaliditetom u našoj državi.

Gosti panela će, takođe, biti članovi Saveza Slijepih Crne Gore i članovi Rotary Kluba kao i svi građani zainteresovani da se uključe i postanu dio kampanje i svojim doprinosom utiču na poboljšanje položaja mladih s invaliditetom u Crnoj Gori.

Bonus video: