Eva stigla u Pariz, operacija zakazana za petak

"Budite zdravi – čuvajte jedni druge i njegujte ovu humanost – neprocjenjiva je"
91 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2016. 12:03h

Djevojčica Eva Velimirović iz Podgorice koja ima maligni tumor mozga otputovala je u Pariz, gdje treba sjutra da se operiše u klinici Necker.

Njena majka Marija Velimirović na Facebook profilu obavijestila je sve koji su se uključili u akciju prikupljanja pomoći za 19-mjesečnu djevojčicu, da je potvrđen Evin dolazak na kliniku Gustave Roussy, gdje će se nakon operacije nastaviti njen put ka izlječenju.

"U nama je osjećaj ogromne zahvalnosti i ponosa što smo dokazali kako malo može da znači toliko mnogo. Doktori su još jedanput potvrdili rijetkost njene dijagnoze i mi shvatamo ozbiljnost svakog sledećeg koraka. Njenu posebnost prepoznali ste i svi vi, i stojite tik uz nju u borbi protiv tog posebnog neprijatelja! Svakog dana vidimo koliko vas je i koliko je volje u vama da pomognete. Obaviješteni smo o svim događajima koji su u toku ili već zakazani u ime Evinog osmjeha. Uz ogroman odziv humanih ljudi širom svijeta cifre koje su nam prije samo desetak dana izgledale nedostižne sada su na samo mali korak od nas. Evino izlječenje trajaće dugo, nažalost godinama, ali čvrsto vjerujemo u njenu pobjedu", napisala je Marija Velimirović.

Evo nas - Pariz! Ne mozemo reci da smo srecni sto je nase dete stiglo u bolnicu Necker u Parizu, to je neki drugi osecaj...

Posted by Marija Velimirovic on Thursday, February 25, 2016

Ona je imala poruku za sve:

"Budite zdravi – čuvajte jedni druge i njegujte ovu humanost – neprocjenjiva je. "Završimo apel za Evu kao što smo i počeli osmjehom, jer divna je rečenica koju ću zauvjek pamtiti: “Osmjeh je kriva linija, koja ispravlja mnoge strvari!”, navela je Marija Velimirović.

Galerija

Bonus video: