Isljučenja struje u više gradova

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Đ. Jovanova, Đ. Orahovca, Dr M, Miljanića, N. Đurkovića, V. Bogešića, Z. Zrenjanina i Sarajevskoj
0 komentar(a)
Struja, Foto: Shutterstock
Struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.02.2016. 06:22h

Djelovi više opština danas će po nekoliko sati biti bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Đ. Jovanova, Đ. Orahovca, Dr M, Miljanića, N. Đurkovića, V. Bogešića, Z. Zrenjanina i Sarajevskoj.

U Baru će brojila biti ugrađivana u Bjelišima, u Kotoru u Škaljarima i na području Risna, škole Risan, Mala i Smokovac, dok će u Budvi nova brojila dobiti potrošači u Markovićima.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 16 sati bez struje biti ulica Mirka Banjevića i dio ulica Radovana Zogovića i Miloša Obilića.

U periodu od devet do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada u ulici Oktobarske revolucije ispod Američkog centra.

Od devet do 15 sati bez struje struje će biti Mojanovići, Balijače, Goričani, centar Golubovaca, Balabani, Trešnjica, Gostilj, Mataguži, Gošići, Željeznička stanica Golubovci, Staklenici, Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

U istom periodu bez struje će biti i krug fabrike Elastik, dio Partizanskog puta i ulice Milana Raičkovića,

Plužinska, Vladike Vasilija Petrovića, Mira, Vladimira i Kosare, Janka Vukotića, kao i djelovi ulica Mojsija Zečevića, Branka Ćopića i I crnogorske brigade.

U Nikšiću će, od deset do 16 sati, bez struje biti područja Vira, Ozrinića i Zagrada.

U Baru će, od deset do 11 sati, bez struje ostati naselje Mirošica 1, Autobuska stanica, Željezničke zgrade, OŠ “Kekec”, zgrade Ziba, Hotel Sato i Crveni krst, a od 11 do 12 sati ulica Cara Lazara, Orovo, Đurišine vode i naselje Zagrađe.

U Kotoru će, od deset do 12 sati, bez struje biti Grbalj gornji, Grbalj donji, Radanovići, Bigova, Krimovica, Kavač Troica i Industrijska zona.

Na području Berana će, od devet i 30 do 15 sati i 30 minuta, bez struje biti Štitare, Lukavica, Bubanje i Ruišta.

U Pljevljima će, od osam do deset sati, biti naselje Deveta, Krejino Vrelo, Židovići, mjesna zajednica Gotovuša i Brvenica, od deset do 15 sati Crljenica, Otilovići, Ranč, Vijenac, Rudnica i Crni Vrh, a od devet do 14 sati ulica Iibaraska, Mljekara i restoran Taša.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Bonus video: