Putnik se žali na prevoznika: Primili 44 putnika i ugrozili bezbjednost

U “Alo ekspresu” tvrde da nijesu ugrozili bezbjednost putnika i saobraćaja zbog toga što su prevozili devet putnika više
123 pregleda 21 komentar(a)
putnici, Alo ekspres, Foto: Čitalac reporter
putnici, Alo ekspres, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 21.02.2016. 07:50h

Prevoznik “Alo ekspres” primio je prije dva dana devet putnika više nego što je dozvoljeno na relaciji Podgorica - Herceg Novi.

Čitalac koji je putem Colombio aplikacije proslijedio fotografije iz autobusa kazao je da je prevoznik stvorio nehumane uslove za putovanje i ugrozio bezbjednost putnika.

“Iako je zabranjeno i strogo kontrolisano, osoblje “Alo eksresa” na liniji Podogirca - Cetinje - Herceg Novi ukrcalo je umjesto maksimalnih 35 putnika, koliko imaju sjedišta, dodatnih devet (dio njih primljen kod nikšičkih semafora, što je za četvrtinu više...”, napisao je čitalac.

Iz “Alo eskpresa” su odgovorili “Vijestima” da se to dogodilo zbog zastoja u blizini Cetinja, gdje se već duže vrijeme izvode radovi.

“Zbog prekida saobraćaja na toj lokaciji veliki broj putnika ne može na vrijeme da stigne do Budve ili Cetinja... Mi smo danas sa zakašnjenjem od 40 minuta stigli do Budve”, pojasnili su iz te firme, dodavši da putnici mole da ih prime.

U “Alo ekspresu” tvrde da ipak nijesu ugrozili bezbjednost putnika i saobraćaja zbog toga što su prevozili devet putnika više.

“Vozili smo polako, oprezno, niko nije mogao biti ugrožen. Putnici su neko vrijeme stajali, a to se dešava i u autobusima gradskog i prigradskog saobraćaja”, saopštili su iz “Alo eskpresa”.

Bonus video: