U Beogradu veliko interesovanje za Avalu i Biancu

Menadžerka prodaje Hotela Avala Jovana Đukanović smatra da je ovo bila idealna prilika za njih da promovišu pakete za 8. mart kao i za predstojeću ljetnju sezonu, u kojoj se očekuje veliki broj gostiju iz Srbije
101 pregleda 0 komentar(a)
Hotel Bjanka, Foto: Arhiva Vijesti
Hotel Bjanka, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.02.2016. 13:50h

Za budvanski hotel Avala i kolašinski Bianca vlada ogromno interesovanje na Sajmu turizma koji se ovih dana održava u Beogradu, saopštio je menadžer hotela Bianca Nemanja Kuljić.

“Velikom interesovanju doprinose i izvjesna globalna turistička pomjeranja usljed aktuelnih geopolitičkih dešavanja”, ocijenio je Kuljić.

Prema njegovim riječima, štand Crne Gore jedan je od najatraktivnijih i najvećih na sajmu, na kojem učestvuje 1.150 izlagača iz 55 zemalja.

Menadžerka prodaje Hotela Avala Jovana Đukanović smatra da je ovo bila idealna prilika za njih da promovišu pakete za 8. mart kao i za predstojeću ljetnju sezonu, u kojoj se očekuje veliki broj gostiju iz Srbije.

Kompanija Beppler&Jacobson Montenegro dodijelila je na Sajmu nagrade Vikend za dvije osobe u Avali na bazi polupansiona i istovjetnu nagradu u za dvije osobe u hotelu Bianca.

Bonus video: