SAJAM U PRAGU

Česima predstavljena turistička ponuda Crne Gore

Turističku ponudu Crne Gore predstavio je Danilo Đuranović u ime NTO, a predstavnica TO Budve Aleksandra Petković predstavila je ponudu predstojeće sezone na budvanskoj rivijeri
0 komentar(a)
Sajam Prag, Foto: TO Budva
Sajam Prag, Foto: TO Budva
Ažurirano: 20.02.2016. 09:56h

Turističke organizacije Crne Gore i gradova Budva, Ulcinj, Bar, Tivat i Kotor predstavile su ponudu na jednom od najznačajnijih centralno-evropskih sajmova turizma “Holiday World 2016”, koji se održava u Pragu od 18 do 21. februara.

Turističku ponudu Crne Gore predstavio je Danilo Đuranović u ime NTO, a predstavnica TO Budve Aleksandra Petković predstavila je ponudu predstojeće sezone na budvanskoj rivijeri.

Tom prilikom upriličena je i degustacija crnogorskih specijaliteta i vina.

Pored NTO i lokalnih TO, svoju ponudu su predstavili i predstavnici crnogorske privrede: HG “Budvanska Rivijera”, hotel “Korali” iz Bara, hotel “Albatros” iz Ulcinja, hotel “Akapulko” iz Sutomora i hoteli Dvori Balsica Dvori, Palata Venecija i hotel i turisticka agencija “Dulcinium” iz Ulcinja.

Konferenciji su, kako se navodi u saopštenju TO Budva, prisustvovali brojni češki mediji: Dynamictour press, Chech Travel Press, CYSNEWS.CZ, Kultur Slovakia, Česka TV, World Travel Media, Trend, Savez Českih Novinara, New Europe, B-Travel, Reflex magazin, Duo Travel.

Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude sledeći česki turoperatori i turističke agencije: Kovotour Plus, Cedok, Vitkovice Tours, Kompas Praha, MK Travel, MH travel, Relax Adriatic, Time Travel, Tip Travel, Viktorija Tours, 101 Zemek, itd.

Česka niskobudžetna avio-kompanija "Smart Wings" najavila je da će i ove sezone saobraćati sa Crnom Gorom, i to dva puta nedeljno.