Regent Porto Montenegro: Predstavljeni novi spa paketi

„Paketi pod nazivom „U vinu je vitalnost“, „Zimski sjaj“ i „Regent doživljaj“ jesu jedinstven spoj različitih tehnika masaže iz cijelog svijeta"
5 komentar(a)
Regent SPA, Foto: Siniša Luković
Regent SPA, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.02.2016. 13:47h

U čast nedavno stečene nominacije za priznanje „World Luxury Spa Award“, a prateći filozofiju „Regent“ hotelske grupacije „globalno, a lokalno“, spa centar hotela „Regent Porto Montenegro“ u Tivtu predstavio je nove, pažljivo osmišljene spa pakete.

„Paketi pod nazivom „U vinu je vitalnost“, „Zimski sjaj“ i „Regent doživljaj“ jesu jedinstven spoj različitih tehnika masaže iz cijelog svijeta i bogatstvo dobro poznatih sastojaka sa teritorije južnog Jadrana. Hotel „Regent Porto Montenegro“ na ovaj način odaje posebnu počast lokaciji na kojoj je, nudeći najbolje od svega što Boka Kotorska i uopšte Jadranska regija mogu pružiti. Pakovanja na bazi domaćeg crnog vina i maslinovog ulja, poznata po benefitima za revitalizaciju i elastičnost kože, zaboravljeni su recept koji se svojim sasvim prirodnim, tradicionalnim elementima na velika vrata vraćaju u svijet ljepote i dobijaju zasluženo visoko mjesto kao dio savremenih luksuznih spa tretmana. Svoju primjenu u njezi tijela pronašla su i zrnca krupne morske soli, a ovaj prirodni piling u skladu je sa okolnim primorskim ambijentom.“- kazala je portparolka „Regenta“ Elena Ljiljanić.

Svi pomenuti paketi osim lokalnih proizvoda sadrže i luksuzne kozmetičke preparate

Bonus video: