Tivatski nautički centar na manifestaciji u Emiratima

Forum je osmišljen da kroz unaprijed organizovane sastanke, predstavnici kompanija diskutuju o tržišnim utakmicama iz različitih domena, poslovanju u međunarodnom kontekstu, investicionim prilikama i kako se nositi sa njima
71 pregleda 1 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: SIniša Luković
Porto Montenegro, Foto: SIniša Luković
Ažurirano: 18.02.2016. 10:34h

Kompanija „Adriatic Marinas“ predstavila je projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu na "Family Office Forumu" u Dubaiju, koji je održan 16. i 17. februara.

Forum je okupio preko 50 poslovnih učesnika, a organizator ovog događaja je agencija "Prestel&Partner", prepoznata od strane mnogih svjetskih kompanija kao udruženje lidera u biznisu različitih luksuznih djelatnosti, a koji će tokom ove godine organizovati slične skupove u Visbadenu, Londonu i Cirihu.

Forum je osmišljen da kroz unaprijed organizovane sastanke, predstavnici kompanija diskutuju o tržišnim utakmicama iz različitih domena, poslovanju u međunarodnom kontekstu, investicionim prilikama i kako se nositi sa njima.

"Ovaj forumski nastup je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru na Bliskom istoku, ali i novih rezidencijalno-stambenih kapaciteta nautičkog naselja. Ostvarili smo brojne poslovne kontakte koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim privrednim subjektima, ali i bližu analizu tržišta Ujedinjenih Arapskih Emirata", istakla je marketing menadžerka za rezidencije u nautičkom naselju Porto Montenegro, Milena Bojanić.

Inače, početkom marta „Adriatic Marinas“ predstaviće se na prestižnom nautičkom događaju Dubai International Boat Showu, koji okuplja klijente visoke platežne moći iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Bliskog istoka u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro", rekao je Billy Canelas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Bonus video: