Otvoren prvi natkriveni teniski teren sa tvrdom podlogom na primorju

Teren, urađen po najvišim međunarodnim sportskim standardima sa Deko Turf US Open tvrdom podlogom koja se u svijetu koristi za najprestižnije teniske događaje, ima kapacitet do 120 stolica za gledaoce
109 pregleda 7 komentar(a)
Teniski teren Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Teniski teren Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 12.02.2016. 10:58h

U sklopu Porto Montenegro Sportskog kluba otvoren je natkriveni teniski teren, jedini takav na primorju. Teren, urađen po najvišim međunarodnim sportskim standardima sa Deko Turf US Open tvrdom podlogom koja se u svijetu koristi za najprestižnije teniske događaje, ima kapacitet do 120 stolica za gledaoce.

"Time Porto Montenegro Sportski klub pretenduje da bude jedan od najvažnijih domaćih brojnih teniskih turnira, kampova i workshopova", kazao je PR Porto Montenegra Dejan Kalezić.

On je podsjetio da Tesniki klub PM nudi privatne i grupne teniske časove, vrhunske sparing partnere, tenis škole za djecu uzrasta od 4 do 17 godina i ubrzane kurseve za odrasle po programu Međunarodne teniske federacije. Osim toga, Teniski klub PM nudi takmičenje tokom cijele godine tzv. Challenge Ladder, odnosno igru u ligi rekreativaca. U sklopu lige se periodično organizuju i turniri sa vrijednim nagradama.

"Projektovan da zadovolji sve standarde svjetski prepoznatljivih natkrivenih teniskih terena, po pitanju podloge, sadržaja i usluge za javne događaje, ali i privatne, individualne časove, sa posebnim video nadzorom i 24-oro satnim obezbjeđenjem objekta, ovaj teniski teren parira svim u okruženju", rekao je menadžer teniskog kluba Porto Montenegro Nenad Damjanović.

Sportski klub Porto Montenegra ove zime nudi i dva otvorena teniska terena, teren za skvoš, fitnes centar, kuglanje, stoni tenis, veliki izbor programa kao što su joga, pilates, salsa i zumba, a takođe počinje i sa realizacijom kampova sportske dijagnostike. Uz pomoć nauke u sportu i sportske medicine, ovi kampovi će pomoći trenerima i igračima da treniraju efikasnije sa ciljem pomjeranja granica i ostvarivanja novih rekorda, kazali su iz Porto Montenegra.

Bonus video: