Pljevlja: Izabrani delegati za Kongres Omladine SD Crne Gore

Za delegate su izabrani Alden Selmanović, Admir Čengić, Irma Hurić, Emir Lojo, Nejra Lojo, Sanin Raščić, Armin Mahmutović, Jasmin Ibraković, Dino Memić, Neir Čuturić , Admir Ibragić, Lejla Mahmutović, Belma Redžovic, Kasim Bajrović i Senada Begić
58 pregleda 6 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Damira Kalač
Pljevlja, Foto: Damira Kalač
Ažurirano: 12.02.2016. 08:14h

Na sastanku Оpštinskog odbora Omladine Socijaldemokrata iz Pljevalja izabrano je 15 delegata za predstojeći Kongres Omladine SD Crne Gore.

Za delegate su izabrani Alden Selmanović, Admir Čengić, Irma Hurić, Emir Lojo, Nejra Lojo, Sanin Raščić, Armin Mahmutović, Jasmin Ibraković, Dino Memić, Neir Čuturić , Admir Ibragić, Lejla Mahmutović, Belma Redžovic, Kasim Bajrović i Senada Begić, saopšteno je iz te partije.

"Kao što ova omladina predstavlja snagu i budućnost naše partije, tako mladi u Crnoj Gori govore o njenoj budućnosti svojim sposobnostima i umijećem. Siguran sam da je ta budućnost svijetla, jer su mladi i stručni kadrovi neophodni u svakom segmentu funkcionisanja naše države. Upravo mladi ljudi će biti oni koji će na najbolji način promovisati jednu od najzdravijih i najrazvijenijih ideologija savremenog svijeta – socijaldemokratiju. Na taj način ćemo unaprijediti i stvoriti bolje prilike za svakog mladog čovjeka u ovom gradu, a i širom Crne Gore, kazao je Emir Lojo, predsjednik OSD Pljevlja.

Bonus video: