Priznanje za hrabru medicinsku sestru

Bakićeva se zahvalila na posjeti, navodeći da je uradila samo ono što bi uradio svako na njenom mjestu
6 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2016. 18:09h

Predstavnici Opštine Berane odali su priznanje hrabroj medicinskoj sestri Mirjani Celić Bakić, koja se uspješno oporavlja u beranskoj bolnici, nakon što je prošlog petka, nakon saobraćajne nezgode, iako teško povrijeđena, uspjela da prebaci novorođenče u kritičnom stanju do KBC Podgorica.

Potpredsjednik Opštine Berane Zoran Marsenić se u ime lokalne uprave i svih građana Berana zahvalio Mirjani na njenom nesebičnom činu, kojim nam je svima dala primjer kako profesionalno i ljudski treba da postupa jedan, ne samo medicinski radnik, nego prije svega i čovjek.

Marsenić je Mirjani poželio brz oporavak i pozvao je da posjeti Opštinu, jer njen primjer obavljanja ljudske dužnosti, kako je kazao, zaslužuje da bude afirmisan, posebno u vremenu kada se čini da su primjeri ljudskosti rijetki.

Bakićeva se zahvalila na posjeti, navodeći da je uradila samo ono što bi uradio svako na njenom mjestu.

Mirjana Bakić se oporavlja na neurološkom odjeljenju Opšte bolnice u Beranama, dok je beba uspješno prebačena u beogradski „Instutut za majku i dete“ u Tiršovoj ulici.

Vijesti su danas i juče, u dva navrata, pisale o hrabrom podvigu ove medicinske sestre iz Berana, a vijest o tome posredstvom našeg portala i društvenih mreža, obišla je ne samo Crnu Goru nego i čitav region.

Galerija

Bonus video: