Februarsko izdanje "Sport Mont"-a: 10 naučnih radova iz sportskih nauka i medicine

"Sport Mont" izlazi tri puta godišnje, a priprema ga međunarodna redakcija sastavljena od stručnjaka iz Crne Gore, Srbije, Rusije, Makedonije, Turske, Bugarske, Albanije i Bosne i Hercegovine
110 pregleda 2 komentar(a)
Sport Mont, Foto: Printscreen
Sport Mont, Foto: Printscreen
Ažurirano: 06.02.2016. 16:39h

Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića objavili su februarsko izdanje "Sport Mont"-a, naučnog časopisa koji izlazi 14 godina.

U 46. broju časopisa, čiji glavni urednik je prof. dr Duško Bjelica, nalazi se deset naučnih radova iz oblasti sportskih nauka i medicine.

"Sport Mont" izlazi tri puta godišnje, a priprema ga međunarodna redakcija sastavljena od stručnjaka iz Crne Gore, Srbije, Rusije, Makedonije, Turske, Bugarske, Albanije i Bosne i Hercegovine.

Časopis je na engleskom jeziku i indeksiran je u bazama EBSCO Publishing Inc, Universal Impact Factor Open, Academic Journals Index, Index Copernicus, InfoBase Index, SafetyLit, Electronic Journals Library, UB Leipzig, Mercyhurst University Libraries, EZB (Elektronische Zeitschriftenbibliothek), WZB Berlin Social Science Center, Genamics JournalSeek, UTS: Library.

Novi broj „Sport Mont“-a dostupan je na linku http://www.ucg.ac.me/fajlovi/Sport%20Mont%20Vol14%20No1.pdf, dok su prethodni brojevi dostupni su na internet stranicama časopisa http://www.sportmont.ucg.ac.me/ i Crnogorske sportske akademije http://csakademija.me.

Bonus video: