Kakva su vremena došla kad i pse kradu: Nestao još jedan ljubimac na primorju

“Ne znam kome se nijesmo obratili, posali smo sliku Kana na adrese svih udruženja koje se bave zaštitom životinja, objavili na društvenim mrežma, tragali smo svuda, ali nema ni traga od Kana. To je pas koji se srodio sa našom porodicom, neagresivan, pitom i volio je sa svima da se igra"
247 pregleda 0 komentar(a)
Kan, Vlado Mitrović, Foto: Privatna arhiva
Kan, Vlado Mitrović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 05.02.2016. 06:41h

Mještanin Pržna Vlado Mitrović kazao je da 20 dana traga za psom Kanom, koji je nestao iz dvorišta njegove porodične kuće u tom primorskom mjestu.

On je rekao da je odlučio “Vijestima” da ispriča priču o krađi psa rase kane korso, nakon što je njegovom sugrađaninu Petru Antoviću ljubimac vraćen pošto je priča objavljena u novinama.

Mitrović je kazao da sumnja da je ukraden njegov devet godina star pas, imajući u vidu da se radi o izuzetno skupom primjerku.

“Ne znam kome se nijesmo obratili, posali smo sliku Kana na adrese svih udruženja koje se bave zaštitom životinja, objavili na društvenim mrežma, tragali smo svuda, ali nema ni traga od Kana. To je pas koji se srodio sa našom porodicom, neagresivan, pitom i volio je sa svima da se igra. Sumnjam da ga je neko uzeo, jer on se nikad do sada nije izgubio ili udaljavao od kuće”, ispričao je Mitrović.

Kazao je da je spremio i nagradu onome ko pronađe Kana.

“Ne znam kakva su ovo vremena došla, ljudi su spremni i psa da vam iz dvorišta ukradu. Svi koji imaju bilo kakvu informaciju, bili bi od velike koristi jer i dalje vjerujemo da ćemo pronaći i vratiti Kana“, naveo je Mitrović.

Maltezer Vini juče vraćen vlasniku

Vini je vraćen Budvaninu Petru Antoviću, nakon pisanja "Vijesti" o krađi tog maltezera.

Antović je "Vijestima" kazao da su dvije osobe došle i vratile psa.

On je ranije "Vijestima" ispričao da je vozač džipa ušao u dvorište njegove kuće u naselju Gospoština i ukrao maltezera.

“Samo tražimo da nam vrati psa, ako je human i ako ima srca, neka ga vrati. Neka ga ostavi tamo gdje ga je uzeo. Vjerujte, cijela porodica je potresena, jer je maltezer kod nas pet godina, postao je član porodice”, ispričao je Antović nakon krađe.

Bonus video: