Preticanje preko pune linije: Tvrde da nije ministar Kavarić

U Uredbi o vozilima Uprave za imovinu navedeno je da “tiguan”, registarskih oznaka “PG CG209”, pripada ministru Kavariću
47 komentar(a)
preticanje, službeno vozilo, Foto: Screenshot (YouTube)
preticanje, službeno vozilo, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 03.02.2016. 07:07h

Ministar ekonomije Vladimir Kavarić nije službenim automobilom preticao preko pune linije u podgoričkom naselju Zabjelo. To tvrde iz Ministarstva ekonomije i pojašnjavaju da Kavarić ne koristi njihovo službeno vozilo “tiguan”, registarskih oznaka PG CG209.

Čitalac “Vijesti” je putem Colombio aplikacije poslao snimak na kome se vidi kako pomenuti automobil u trenutku preticanja preko pune linije.

On je naveo da je snimak napravljen u ponedjeljak, oko 14 časova.

U Uredbi o vozilima Uprave za imovinu navedeno je da “tiguan”, registarskih oznaka “PG CG209”, pripada ministru Kavariću.

Iz Ministarstva su potvrdili da je riječ o njihovom vozilu.

“Ministar nije bio u pomentuom vozilu. Ukoliko postoje snimci, kao što ste naveli u pitanju, da je vozač prekršio saobraćajne propise, sugerišemo da u što kraćem roku obavijestite nadležne državne organe”, odgovoreno je “Vijestima” iz službe za odnose s javnošću Ministarstva.

Navode da će reagovati u skladu sa “internim procedurama o disciplinskom postupku”, ukoliko nadležni organi Ministarstva unutrašnjih poslova utvrde da je nastao prekršaj.

Budite i vi novinari

Preko Colombio aplikacije možete slati informacije, fotografije, video klipove, sugerisati priču, najaviti događaj...

Android aplikaciju možete skinuti OVDJE.

Bonus video: