Regent Porto Montenegro član Virtuoso asocijacije

„Tim članstvom smo uspješno otvorili i nadam se najavili jednako uspješnu godinu. O ekskluzivnosti Virtuoso članstva govori činjenica da Crnu Goru predstavljaju samo Regent Porto Montenegro i Aman Sveti Stefan“, rekao je Palmic
102 pregleda 1 komentar(a)
Regent Porto Montenegro Conde Nast Traveller, Foto: Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro Conde Nast Traveller, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 02.02.2016. 10:58h

Hotel Regent Porto Montenegro postao je član Virtuoso grupacije, prestižne asocijacije vodećih svjetskih turističkih profesionalaca i subjekata iz segmenta luksuznog turizma.

Direktor prodaje i marketinga Regent Porto Montenegra, Roko Palmic, kazao je da članstvo hotela u vodećoj globalnoj mreži za luksuzna putovanja predstavlja, ne samo priznanje za osoblje, već i potvrdu sve jačeg imidža Crne Gore kao luksuzne destinacije.

„Tim članstvom smo uspješno otvorili i nadam se najavili jednako uspješnu godinu. O ekskluzivnosti Virtuoso članstva govori činjenica da Crnu Goru predstavljaju samo Regent Porto Montenegro i Aman Sveti Stefan“, rekao je Palmic.

On je dodao da Regent Poreto Montenegro, zajedno sa hotelom Villa Dubrovnik, splitskim Le Meridien Lav i Kempinski Palace iz Portoroža, kreira ekskluzivnu razglednicu istočnog Jadrana.

Iz Regent Porto Montenegra su objasnili da se članstvo u Virtuoso mreži dodjeljuje isključivo po pozivu, koji slijedi nakon evaluacije hotelskog objekta i svih segmenata usluge koje nudi.

Bonus video: