TO Budva na sajmovima turizma u Istanbulu i Bratislavi

"Interesovanje za Crnom Gorom na oba sajma bilo je veoma izraženo, kako od strane agenata tako i od strane individualnih posjetilaca", saopšteno je iz TO Budva
0 komentar(a)
TO Budva sajam, Foto: TO Budva
TO Budva sajam, Foto: TO Budva
Ažurirano: 01.02.2016. 10:03h

Predstavnici Turističke organizacije opštine Budva predstavili su ponudu budvanske rivijere na sajmovima turizma u Bratislavi "ITF Slovakia tour" i Istanbulu "EMITT 2016", koji su se održali od 28. do 31. januara.

Na sajmu turizma u Bratislavi, TO Budva predstavila je svoju ponudu zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Bara, Tivta i Kotora i predstavnicima turističke privrede Crne Gore. Na sajmu "ITF Slovakia tour" učestvovalo je 345 izlagača iz 21 zemlje svijeta.

Na sajmu turizma u Istanbulu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored TO Budve, svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Cetinja, Ulcinja, Kotora, Podgorice, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore: HG "Budvanska rivijera", "Beppler & Jacobson" i turistička agencija Grand. Na sajmu je učestvovalo je 4.500 kompanija.

"Interesovanje za Crnom Gorom na oba sajma bilo je veoma izraženo, kako od strane agenata tako i od strane individualnih posjetilaca. Najčešća pitanja odnosila su se na avionski prevoz prema Crnoj Gori, izlete, kao i na cijene u privatnom i hotelskom smještaju", navodi se u saopštenju TO Budva.

Bonus video: