Demokrate: Ponovna brutalna krađa Budve

"Odbornici DPS-a Budva se ne pitaju ništa, već im je neophodno vođstvo sa strane. Očigledno da u budvanskoj Skupštini kao i Parlamentu Crne Gore, za DPS važi sada već poznata pjesma 'Slušaj vođu striktno'..."
50 pregleda 4 komentar(a)
Trejd junik, Budva, Foto: Vuk Lajović
Trejd junik, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 29.01.2016. 16:21h

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore ocijenio je da na sjednici Skupštine opštine Budva jednoglasno od strane DPS-a i tri korumpirana odbornika donesena odluka da se Opština Budva još jednom brutalno pokrade.

"Raskidom Aneksa broj 4 se omogućava Trade Uniqu i Mirku Latinoviću da štetu koju su zajedno sa DPS-om nanijeli Budvi dijelom plate našim ,to jest parama ili prostorima koji pripadaju građanima Budve. Bez obzira ko je to formalno tražio, gospodin Latinović ili Specijalno tužilaštvo, jasno je da je u pitanju novi nečasan dil na štetu građana Budve. Kao i do sada,cijelu kombinaciju je iznio DPS-a Budva, koji je izglasao novu štetu za Budvu, po ko zna koji put. Gospodo iz DPS-a Budva, dolazi vrijeme kada ćete, osim za aktuelne slučajeve koji su u proceduri, odgovarati i za ono što radite upravo sada, samo što sada imate druge nalogodavce. I da budemo potpuno jasni, kao što se u periodu za nama nismo slagali da DPS-ovi "strateški partneri" i ljudi iz vrha te partije odlučuju umjesto odbornika, i tako neformalno vode naš grad, tako se danas ne slažemo da isto to u Budvi radi Specijalno tužilaštvo. Odbornici DPS-a Budva se ne pitaju ništa, već im je neophodno vođstvo sa strane. Očigledno da u budvanskoj Skupštini kao i Parlamentu Crne Gore, za DPS važi sada već poznata pjesma 'Slušaj vođu striktno'...", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: