Mercator-CG donirao hranu za pse i mačke NVO "Spas"

“Broj napuštenih životinja se svakodnevno povećava i odlučili smo da im pomognemo tako što ćemo ih nahraniti. Zato smo za partnera izabrali organizaciju koja vodi računa o njima i donirali joj pakete hrane za pse i mačke iz našeg asortimana proizvoda,” saopšteno je iz kompanije Mercator-CG
70 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2016. 11:24h

Kompanija Mercator-CG donirala je hranu za pse i mačke nevladinoj organizaciji “Spas”, koja se bavi zaštitom i zbrinjavanjem napuštenih i bezdomnih životinja, navodi se u saopštenju te kompanije.

Organizacija „Spas“ trenutno brine o dvadesetak pasa i mačaka, koje su smještene u njihovom pansionu.

“Broj napuštenih životinja se svakodnevno povećava i odlučili smo da im pomognemo tako što ćemo ih nahraniti. Zato smo za partnera izabrali organizaciju koja vodi računa o njima i donirali joj pakete hrane za pse i mačke iz našeg asortimana proizvoda,” saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

Iz NVO “Spas” su istakli da je kompanija Mercator-CG prva koja je na ovaj način podržala njihov rad, a jedna je od rijetkih koja vodi računa o napuštenim životinjama.

„Ova donacija nam puno znači, s obzirom na to da naš rad sami finansiramo i o životinjama brinemo na volonterskoj osnovi. Iskreno se nadamo da će i druge kompanije ispratiti svijetli primjer Mercatora i podržati brigu o napuštenim ljubimcima,“ saopšteno je iz NVO „Spas“.

Kompanija Mercator-CG je ovom donacijom otvorila novo poglavlje u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, a sa sličnim aktivnostima nastaviće i u narednom periodu.

Galerija

Bonus video: