Čelnici “Alberte” obišli deponiju “Možura”

Dodaje se da su Maltežani izrazili posebno interesovanje za izgradnju postrojenja za rekultivaciju – pretvaranje biogasa u električnu energiju, te izgradnju postrojenja za selekciju i reciklažu otpada
120 pregleda 0 komentar(a)
Džordž Barbaro Sent, Oliver Feneč, Foto: Deponija Možura
Džordž Barbaro Sent, Oliver Feneč, Foto: Deponija Možura
Ažurirano: 26.01.2016. 12:55h

Nakon posjete premijera Malte, regionalnu deponiju “Možura” danas su posjetili vlasnik i direktor firme “Alberta” sa Malte Džordž Barbaro Sent i Oliver Feneč kao i konzula Republike Malte u Crnoj Gori Ticijana Musua.

Nakon obilaska lokacije za postavljanje vjetro-elektrana, koju bi Maltežani trebalo da počnu da grade u martu, oni su upoznati sa radom regionalne sanitarne deponije “Možura” i razvojnim projektima te firme, stoji u saopštenju.

Menadžment firme je prezentirao projektnu dokumentaciju i izrazio želju da ta renovirana kompanija učestvuje na raspisanom i budućim tenderima za realizaciju razvojnih projekata, navodi se u saopštenju koje potpisuje izvršni direktor Dragan Simović.

Dodaje se da su Maltežani izrazili posebno interesovanje za izgradnju postrojenja za rekultivaciju – pretvaranje biogasa u električnu energiju, te izgradnju postrojenja za selekciju i reciklažu otpada.

Bonus video: