Praznik mimoze najavljuju Miloš Biković, Dragoljub Đuričić, Mladen Nelević, Zoran Kesić...

"Već su postignuti dogovori sa TV kućama iz regiona o emitovanju nekoliko različitih spotova. Urađen je i frošpan koji će pratiti televizijska gostovanja organizatora i učesnika Praznika", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare VD direktor JU Herceg fest Stevan Koprivica
1 komentar(a)
Pres, Praznik mimoze, Foto: Slavica Kosić
Pres, Praznik mimoze, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 25.01.2016. 14:32h

Aktivnija medijska promocija 47. Praznika mimoze trebalo bi da počne sjutra u Crnoj Gori i regionu.

Urađeni su spotovi, koje je osmislila i realizovala Branka Knežević, u kojima poznati umjetnici, bubnjar Dragogoljub Đuričić, glumci Bane Popović, Mladen Nelović, Miloš Biković, Jelena Đokić i drugi, novinar Zoran Kesić, najavljuju cvijetni praznik u Herceg Novom koji će se održati od 30. januara do 27. februara.

"Već su postignuti dogovori sa TV kućama iz regiona o emitovanju nekoliko različitih spotova. Urađen je i frošpan koji će pratiti televizijska gostovanja organizatora i učesnika Praznika", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare VD direktor JU Herceg fest Stevan Koprivica.

Najavljene su i neke novine u Prazniku, pa će tako na maskenbalu koji će biti organizovan 6. februara nastupiti pjevačica Jelena Tomašević, a 14. februara biće organizovan Dječiji maskenbal.

Praznik mimoze počinje, abrumom 30. januara, a svečano otvaranje planirano je za 5 februar. Na glavnom gradskom trgu nastupiće Gradska muzika, mažoretke, trombonjeri i maske, a nakon toga biće organizovan koncert Hari Mata Harija.

Do 27. februara biće organizovano tridesetak pučkih i zabavnih, kao i sportskih programa.

Bonus video: