Porto Montenegro na sajmu nautike u Dizeldorfu

Porto Montenegro se u Njemačkoj predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora: jedriličarskih paketa i različitih regati
52 pregleda 0 komentar(a)
Sajam nautike Dizeldorf, Foto: Porto Montenegro
Sajam nautike Dizeldorf, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 25.01.2016. 13:21h

Tim Porto Montenegra predstavlja svoj projekat tivatske marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava od 23. do 31. januara.

“Više od 1.700 izlagača iz 60 zemlje i ove godine okupilo se u “Dusseldorf Exhibition centru” da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. I ove godine više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, doputovalo je u Dizeldorf.”- saopšteno je tim povodom iz kompanije “Adriatic Marinas”.

Porto Montenegro se u Njemačkoj predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora: jedriličarskih paketa i različitih regati.

“Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini, i Crnu Goru kao već prepoznatljivu jahting destinaciju na evropskom tržištu.” istakla je menadžerka za organizaciju događaja u Porto Montenegru Anita Deković-Moškov koja ovih dana prezentuje projekat u Diseldorfu.

Sa više od 340 proizvođača jedrilica i jahti, višetrupnih brodova i čamaca, ovaj sajam predstavlja svojevrstan međunarodni forum za svjetske premijere novih jahti i jedrilica.

„Svi strastveni jedriličari su očarani najnovijim dostignućima u jahting industriji – svako ko je jahting pofesionalac ili nautički entuzijasta, zna da je sajam u Dizeldorfu još jednom dokazao da je najveći evropski „tržišni brod”. – istakao je direktor ovog prestižnog nautičkog skupa Goetz-Ulf Jungmichel.

Popis od preko 60 zemalja izlagača je vrlo raznolik - najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska, i Velika Britanija.

Bonus video: