Čitaoci šalju: "Danas na Bjelasici fali parking mjesta"

Visina snijega u Kolašinu u sedam časova iznosila je 20 centimetara
59 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2016. 19:47h

Sunčan dan izmamio je skijaše i ljubitelje snijega da posjete ski centar na Bijelasici.

"Danas na Bjelasici fali parking mjesta", javio je čitalac "Vijesti" putem Colombio aplikacije.

Da je u Ski centru Kolašin 1450 danas boravio rekordan broj posjetilaca, potvrdio je i izvršni direktor skijališta Boban Šćepanović. On je "Vijestima" kazao da je na ski stazama i u ugostiteljskim objektima, prvi put zabilježena posjeta od preko 2.000, uglavnom, domaćih gostiju.

"Svi napori koje smo do sada uložili da spremniji nego ikada dočekamo ovu sezonu i stvorimo uslove da primimo više turista nego u prethodnom periodu, konačno su urodili plodom. Smanjene cijene ski pasova i fenomanalni uslovi za skijanje su doprinijeli da nas veliki broj crnogorskih skijaša posjeti i uvjeri se u sve što smo najavljivali ovih dana", rekao je Šćepanović.

Visina snijega u Kolašinu u sedam časova iznosila je 20 centimetara.

Prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na Žabljaku je bilo 38 cm, u Rožajama 22, Pljevljima 17, Plavu 14 cm.

Visina sniježnog pokrivača u Andrijevici iznosila je 14 cm, u Beranama 7, Bijelom Polju 4, Plužinama 4, a u Šavniku 3 centimetra.

"Vijesti" su pokrenule projekat saradnje sa čitaocima pod nazivom "Budi novinar" koji funkcioniše preko Colombio aplikacije.

Preko Colombio aplikacije možete slati informacije, fotografije, video klipove, sugerisati priču, najaviti događaj...

Android aplikaciju možete skinuti OVDJE.

Galerija

Bonus video: