Luštica development sponzor Aikido akademije Tivat: "Podrška lokalnoj zajednici"

Aikido Akademija Tivat je trenutno najmasovnija sportska organizacija u opštinama Tivat i Kotor sa više od 150 aktivnih članova, od čega su 110 djeca i adoscelenti uzrasta od 5-15 godina
89 pregleda 1 komentar(a)
Aikido akademija, Foto: Luštica Development
Aikido akademija, Foto: Luštica Development
Ažurirano: 22.01.2016. 12:53h

U okviru podrške lokalnoj zajednici i razvoju sporta, kompanija "Luštica Development" iz Tivta potpisala je novi ugovor o sponzorstvu sa Aikido Akademijom Tivat, vrijedan 2.000 eura, saopšteno je iz te kompanije.

To je nastavak ranije započete saradnje u okviru koje "Luštica Development" već podržavala ovu sportsku organizaciju koja je za proteklih nekoliko godina postigao zavidne rezultate.

"Partnerstvo sa lokalnom zajednicom je naše čvrsto opredjeljenje jer vjerujemo da je razvoj našeg okruženja jednako važan kao i razvoj našeg projekta. Posebno nam je zadovoljstvo kada smo u prilici da podržimo organizacije koje postižu zavidne rezultate i u realizaciji društvenih projekata koji su na opštu korist", ocijenio je Daren Gibson, izvršni direktor "Luštice Development".

Aikido Akademija Tivat je trenutno najmasovnija sportska organizacija u opštinama Tivat i Kotor sa više od 150 aktivnih članova, od čega su 110 djeca i adoscelenti uzrasta od 5-15 godina.

Pored razvoja sportskih aktivnosti Aikido Akademija je prepoznata po humanitarnom radu i projektima posvećenim djeci sa smetnjama u razvoju ili sa zdravstvenim problemima.

U Akademiji treniraju i djeca sa invaliditetom.

"Produžetak naše saradnje je dokaz da smo u ranijem periodu opravdali sva očekivanja kompanije "Luštica Development", koja nas je i ranije podržavala i dokazala da je partner lokalnoj zajednici", istakao je Saša Kovačević, predsjednik Aikido Akademije Tivat.

Tokom prošle godine ova sportska organizacija je realizovala nekoliko projekata namijenjenih osjetljivim društvenim kategorijama, poput humanitarnog kampa za pomoć u razvoju djeci oboljeloj od dijabetesa.

U Trening centru Akademije im je omogućeno da se tokom čitave godine besplatno bave fizičkim aktivnostima.

Akademija je tradicionalno organizator besplatnog kursa samoodbrane za žene. U saradnji sa ljekarima Domova zdravlja Tivat i Kotor kao i sa bolnicom u Kotoru, organizacija realizuje projekat borbe protiv gojaznosti kod djece.

Bonus video: