Kalezić, Jovović i Cerović dobitnici PRO.PR Awards nagrada

Ovogodišnja priznanja biće dodijeljena peti put zaredom, a svečana dodjela biće upriličena 9. aprila 2016. godine u hotelu Splendid u Bečićima", saopšteno je iz Organizacioog odbora PRO.PR Awards-a
161 pregleda 0 komentar(a)
Danilo Kalezić, Foto: Siniša Luković
Danilo Kalezić, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 21.01.2016. 10:59h

Danilo Kalezić, portparol Porto Montenegra, Marija Jovović, portparolka u Ministarstvu prosvjete Crne Gore i Radoje Cerović, savjetnik za komunikacije dobitnici su nagrada PRO.PR Awards koje se dodjeljuju u području komunikacijskog menadžmenta.

"PRO.PR Awards je prvi i jedini regionalni program nagrađivanja stručnih pojedinaca. Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na poseban način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću. Ovogodišnja priznanja biće dodijeljena peti put zaredom, a svečana dodjela biće upriličena 9. aprila 2016. godine u hotelu Splendid u Bečićima", saopšteno je iz Organizacioog odbora PRO.PR Awards-a.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, povodom obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacioni menadžemnt u jugoistočnoj Evropi.

"Uz dobitnike iz Crne Gore, ovogodišnji dobitnici su i Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Dragana Roter, Milica Đokić i Jelena Šarenac iz Srbije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Željka Bajramović, Nataša Aleksić, Selma Riđanović Kenović iz Bosne i Hercegovine, te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni evropski stručnjaci: Čarls Skiner i Sukhjit Greval iz Velike Britanije, Luisa Piaca iz Italije, te Peter N. Thier iz Austrije. Svake godine, organizator dodjeljuje i priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager, a dobitnici će biti poznati 6. marta 2016 godine", zaključuje se u saopštenju Organizacioog odbora PRO.PR Awards-a.

Bonus video: