I sjutra isključenja zbog radova na mreži

Zbog radova u reonu trafostanice „Mljekara“, od devet do 14 sati bez struje će biti dio Malog Brda iza nekadašnje Mljekare
0 komentar(a)
Elektroprivreda, EPCG, Foto: Vesko Belojević
Elektroprivreda, EPCG, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.01.2016. 07:50h

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će, zbog radova u reonu trafostanice „Ibričevina“, od devet do 16 sati bez struje ostati dio istoimenog naselja.

Zbog radova u reonu trafostanice „Mljekara“, od devet do 14 sati bez struje će biti dio Malog Brda iza nekadašnje Mljekare.

Dio ulice Ivana Vujoševića bez struje će biti od osam sati i 30 minuta do 14 sati, zbog radova u trafostanici „Lenjinov Bulevar 7“.

Zbog radova u trafostanici „Đure Salaja 9“, od devet sati do devet sati i 30 minuta bez struje će biti zgrade u ulici Jovana Tomaševića, preko puta zgrade stare Vlade, dok će zbog radova u trafostanici „Blok 5 B2“ od deset do deset i 30 bez struje ostati zgrade na uglu ulica Velimira Terzića i Kosovskih junaka.

Ulica Raka Mugoše i dio Donje Gorice oko marketa „Martinović“ bez struje će biti od 11 sati i 30 minuta do 12 sati, zbog radova u trafostanici „Donja Gorica 6“.

Na Cetinju će, zbog radova na dalekovodu Cetinje-Štitari, od devet i 30 do 16 sati bez struje ostati Markov Do, Bokovo, Đinovići, Orašani, Kosijeri, Mikulići, Tomići i Štitari.

U Tivtu će, zbog radova na elektroenergetskoj mreži, od devet do 15 sati bez struje povremeno ostajati potrošači u naselju Tomičići.

U Ulcinju će, zbog radova u trafostanicama „Meterizi 3“ i „Meterizi 4“, od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati ulica Vida Matanovića, od Belvedera do Vojnih zgrada i karaule, dok će zbog radova u trafostanici „Kodre“ od 11 do 13 sati bez struje ostati kompletno područje Vladimira, Velike Plaže i Štoja.

U slučaju lošeg vremena, radovi će biti odgođeni.

Bonus video: