Coca-Cola karavan obradovao djecu u Domu "Mladost" i Centru "Ljubović“

70 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2016. 14:31h

Coca-Cola sistem sakupio je blizu 2 000 dječijih knjiga na Novogodišnjem karavanu, koji je posjetio Podgoricu krajem decembra 2015. godine. Knjige su donirane Dječijem Domu "Mladost" u Bijeloj i Centru za djecu i mlade "Ljubović" u Podgorici.

U okviru dobrotvorne akcije, koju je Coca-Cola sistem organizovao uz institucionalnu podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja, dječije knjige donirali su građani i partneri: izdavačka kuća "Narodna knjiga", osnovne škole "Vuk Karadžić", "Milorad Musa Burzan", "21. Maj" i vrtići u okviru JPU "Đina Vrbica".

"Oduševila nas je humanost koju su ljudi pokazali na našem Novogodišnjem karavanu. Uz dječije knjige, mališanima iz domova poslali su iskrene želje i praznične čestitke, koje su ih učinile zaista radosnim. Drago nam je što smo zajedno uspjeli da im ove praznike učinimo posebnim", saopšteno je iz Coca-Cola sistema.

Pored dječijih knjiga, Coca-Cola sistem je u okviru dobrotvorne misije obezbjedio finansijsku donaciju za renoviranje zajedničke prostorije u Domu "Mladost", u kojoj se djeca druže, čitaju i igraju. Centar "Ljubović" dobio je nove police za knjige.

"Coca-Cola sistem i njegovi partneri uljepšali su početak nove godine našim mališanima, koji su u 2016. zakoračili uz knjige, spremni za nova znanja i doživljaje. Ova donacija je posebno značajna, jer će u njoj uživati i buduće generacije", istakla je uprava Dječijeg Doma u Bijeloj.

Novogodišnji Coca-Cola karavan organizovan je ispred tržnog centra Delta City u Podgorici 23. decembra 2015. Svi koji su donirali knjigu dobili su na poklon igračku i besplatnu fotografiju sa Deda Mrazom, koji je sa polarnom družinom pripremio zabavni program za najmlađe.

Nakon dječijeg programa, nastupili su bend "Highway" i pjevač Milan Bukilić, a kao posebno iznenađenje pojavio se pobjednik takmičenja X Factor Amel Ćurić.

Galerija

Bonus video: