Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma u Beču

Na štandu NTO svoju ponudu su predstavili predstavnici turističke privrede: HG Budvanska Rivijera, TA Adventure Montenegro, Turističke organizacije Budve, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja
63 pregleda 0 komentar(a)
Ferien 2016, Foto: NTOCG
Ferien 2016, Foto: NTOCG
Ažurirano: 18.01.2016. 11:05h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa strateškim partnerima, hotelskim preduzećima i turističkim agencijama, predstavila je turističku ponudu za predstojeću sezonu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2016“ u Beču.

Na sajmu koji je održan od 14. do 17.januara učestvuje 750 izlagača iz preko 70 zemalja, a procjena je da je bilo oko 150.000 posjetilaca.

Na štandu NTO svoju ponudu su predstavili predstavnici turističke privrede: HG Budvanska Rivijera, TA Adventure Montenegro, Turističke organizacije Budve, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja.

Tokom sajma organizovani su sastanci direktorice NTOCG, Željke Radak Kukavičić sa predstavnicima medija i partnerima sa tog tržišta. Crnogorski štand posjetio je i Ambasador Crne Gore u Austriji, Ivan Milić sa saradnicima.Takođe štand je posjetila i državna austrijska televizija ”ORF”. Održani su sastanci sa specijalizovanim turističkim agencijama koje se bave organizacijom putovanja turista koji upražnjavaju aktivnosti na otvorenom.

Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude sljedeći austrijski turoperatori i turističke agencije: ASI WanderReisen, Kompas Touristik, Senioren Reisen, Springer Reisen, Upanddown, Adventure Top Tours, Alpenverein Edelweiss, Arr Natur und Kulturreisen, Gruber Reisen, Mac Sun itd. Veći broj ovih agencija su specijalizovane agencije koje nude aktivan odmor u Crnoj Gori, kao i kombinovane ture sa drugim zemljama u regionu.

Bonus video: