Od maja do oktobra čarter letovi Amsterdam - Tivat

Sajam Vakantiebeurs okuplja preko 1,2 hiljade izlagača i 100 hiljada posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa
67 pregleda 2 komentar(a)
NTO Holandija, Foto: NTO
NTO Holandija, Foto: NTO
Ažurirano: 13.01.2016. 14:55h

Najveći holandski turoperator, TUI Holandija, uvrstio je ponudu crnogorskih hotela u svoj katalog za ovu godinu, prvi put nakon kraja 80-ih godina prošlog vijeka, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTOCG).

"Crna Gora će, nakon skoro 30 godina, biti direktno povezana čarter letovima iz Amsterdama do Tivta, dva puta sedmično od maja do oktobra", dodaje se u saopštenju.

Iz NTOCG su kazali da je u okviru sajma turizma, Vakantiebeurs, koji je u utorak počeo u Utrehtu održana prezentacija turističke ponude Crne Gore za menadžere svih poslovnica TUI Holandija kojih je bilo preko 200.

Predstavnici TUI Holandija upoznali su prisutne sa ponudom hotela budvanske, barske, kotorske, tivatske i hercegnovske rivijere, kao i sa kompletnim izletničkim programom Crne Gore.

"NTOCG je, u saradnji sa turističkim organizacijama Bara, Budve i Tivta u cilju animiranja javnosti na sajmu organizovala dnevne prezentacije kompletne turističke ponude na holandskom jeziku", kazali su iz NTOCG.

Na standu NTOCG ponudu su predstavile turističke organizacije Budve, Bara i Tivta, Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera, Montenegro Stars Hotel Group i turistička agencija Montenegro Reizen.

Sajam Vakantiebeurs okuplja preko 1,2 hiljade izlagača i 100 hiljada posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa.

"Posjetioci sajma kao najčešće razloge za obilazak navode odabir i informisanje o destinaciji prije rezervacije putovanja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: