Nikšić: Mališani iz specijalnog odjeljenja se družili sa Djeda Mrazom

Zahvaljujući sponzorima, buticima “Emporio Junior”, “Volcanu” i “Balbo Radulović” za učenike specijalnog odjeljenja obezbjeđeni su i pokloni
119 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2016. 12:56h

NVO „Čarolija“ iz Nikšića organizovala je druženje mališana iz specijalnog odjeljenja Osnovne škole „Olga Golović“ sa Djeda Mrazom i poznatim dječijim zabavljačem Šantom Pantom. Prema riječima Nikole Mandić saradnja „Čarolije“ i specijalnog odjeljenja traje od marta 2014. godine i tako će biti i ubuduće.

„Njihov osmijeh i želja da opet dođu kod nas to nam je najveća nagrada. Ovo je treće novogodišnje druženje koje ‘Čarolija’ organizuje sa mališanima iz specijalnog odjeljenja. Roditelji ove djece su lošeg materijalnog stanja, pa ovim putem apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu realizaciji aktivnosti koje su planirane u narednom periodu, a tiču se ovih mališana”, kazao je Mandić.

Zahvaljujući sponzorima, buticima “Emporio Junior”, “Volcanu” i “Balbo Radulović” za učenike specijalnog odjeljenja obezbjeđeni su i pokloni.

I NVO “Naša budućnost” organizovala je druženje sa Djeda Mrazom i podjelu novogodišnjih paketića za 30 djece iz socijalno ugroženih porodica.

“Od samog osnivanja trudimo se da organizujemo programe za naše najmlađe korisnike i tako im priuštimo radost, kao i da porodicama obezbijedimo pomoć poštujući njihov identitet i radeći u najboljem interesu djeteta“, kazala je Ilinka Otašević, izvršna direktorka pomenute NVO.

Poklone su obezbijedili zahvaljujući humanitarnoj organizaciji „Adra“ Crna Gora, a predstavnici „Adre“ iz Njemačke posjetili su „Našu budućnost“, koja ih je upoznala sa aktivnostima koje realizuju, kao i sa problemima sa kojima se susreću djeca i mladi teškog materijalnog stanja.

Galerija

Bonus video: