"Mojkovačka bitka 100 godina kasnije": Petrović najbolja među osnovcima, Vujičić među srednjoškolcima

Povodom obilježavanja stogodišnjice “Mojkovačke bitke”, Opština Mojkovac u saradnji sa gradskim vaspitno-obrazovnim, organizovala je takmičenje za najbolji literarni rad, a žiri je imao težak zadatak da od 28 osnovaca I srednjoškolaca izabere najtalentovanije autor
161 pregleda 7 komentar(a)
nagrađeni đaci, Foto: Dragana Šćepanović
nagrađeni đaci, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 30.12.2015. 15:20h

Nabolji literarni rad na temu “Mojkovačka bitka- sto godina kasnije ”, u kategoriji osnovaca, napisala je učenica OŠ „Aleksa Đilas – Bećo“ Teodora Petrović, dok su drugu i treću nagradu osvojile njene školske drugarice Milica Medojević i Nevena Jovanović.

U kategoriji srednjoškolaca najbolji je bio rad Maše Vujičić, a drugo i treće mjesto pripalo je Aleksandri Milićević i Anji Šošić. Zbog neobičnog stila pristupa temi, specijalnu nagradu je dobila učenica Tijana Bošković .

Povodom obilježavanja stogodišnjice “Mojkovačke bitke”, Opština Mojkovac u saradnji sa gradskim vaspitno-obrazovnim, organizovala je takmičenje za najbolji literarni rad, a žiri je imao težak zadatak da od 28 osnovaca I srednjoškolaca izabere najtalentovanije autore.

Kako je kazao predsjednik Opštine Dejan Medojević, lokalna uprava je takmičenjem željela da da šansu mladim ljudima da učestvuju u organizaciji proslave jubileja „Mojkovačke bitke. On je kazao da su mladi Mojkovčani to uradili na najreprezentativniji način.

Bonus video: