SD Nikšić: Osmijeh najmlađih je nama najveća nagrada

"Ovaj naš mali znak pažnje je samo skroman doprinos kojim želimo da uljepšamo praznike kako najmlađima, tako i njihovim familijama koje su nas primile u njihove domove”, objasnio je Vujačič
54 pregleda 0 komentar(a)
Omladina SD Nikšić, Foto: Socijaldemokrate
Omladina SD Nikšić, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 28.12.2015. 13:52h

Omladina nikšićkih Socijaldemokrata je organizovala druženje sa najmlađim sugrađanima i tom prilikom im uručila prigodne poklone.

Vjerujući da najmađim sugrađanima treba prirediti iznenađenje pred nastupajuće praznike, Omladina SD Nikšića je odlučila da im na drugačiji način napravi uvertiru u novogodišnje praznike. Djeda Mraz je tom prilikom poklonio oko 350 paketića za 160 porodica koji su prikupljeni tokom prethodne akcije.

“Cilj nam je bio da obradujemo naše najmlađe sugrađane, družimo se sa njima, i odgovorimo na raznolika dječja pitanja. Ovaj naš mali znak pažnje je samo skroman doprinos kojim želimo da uljepšamo praznike kako najmlađima, tako i njihovim familijama koje su nas primile u njihove domove”, objasnio je koordinator Omladine SD Nikšića, Marko Vujačič.

“Posebno nas raduje to što je ova akcija dočekana s dobrodošlicom kako od najmlađih tako i od njihovih roditelja, te su nam pristigle pohvale, a širom otvorena vrata koja su nas dočekala, svakako su motiv da nastavimo ovu akciju i da nam to postane tradicija. Osmijeh naših najmlađih sugrađana je nama najveća nagrada i ujedno najbolja potvrda da je naša omladina na pravom putu,” dodaje Vujačić.

Bonus video: