PRED PRAZNIKE

CGES donirao 10.000 eura Institutu za bolesti djece

“Hvala vam što mislite na interese naših pacijenata i što nam pomažete da stvorimo što optimalnije uslove za njihovo uspješno liječenje,” istakla je Milašinovi
57 pregleda 0 komentar(a)
Institut za bolesti djece, Foto: Luka Zeković
Institut za bolesti djece, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.12.2015. 12:34h

Predstavnici Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore i  Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) obišli su novoopremljeno Odjeljenje pedijatrije „A“ i na taj način  obilježili donaciju  CGES-a u vrijednosti od 10.000 eura. 

„Namjera da se bolesnoj djeci učini boravak u našem Institutu što komfornijim i da se i na taj način pokuša umanjiti stresnost situacije u kojoj su se zbog bolesti našli, vrijedna je istinske pohvale. Sama činjenica, da vaše poklone dobijamo u predprazničnom periodu godine, čini da ih još emotivnije doživljavamo i da dodatno osvješćujemo realnost  koliko smo jedni drugima potrebni,” kazala je v.d. direktorica Instituta za bolesti djece Sonja Milašinović.

“Hvala vam što mislite na interese  naših pacijenata i što nam pomažete da  stvorimo što optimalnije uslove za njihovo uspješno  liječenje,” istakla je Milašinović.

Ispred CGES-a obratio se izvršni direktor Ivan Bulatović.

„Današnja donacija Dječijoj bolnici predstavlja još jednu potvrdu naše riješenosti da budemo društveno-odgovorna kompanija i da pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Svjesni svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, ovoga puta naš izbor je bio Odjeljenje pedijatrije 'A',  kojeg čini najosjetljivija  grupa pacijenata-djeca. Saosjećajući sa 'malim' pacijentima, nadamo se da će im ova donacija omogućiti mnogo bolje  uslove u kojima borave  tokom liječenja. Na taj način šaljemo  jasnu poruku da  ova elektroenergetska kompanija ima senzibiliteta prema onima kojima je pomoć i najpotrebnija”.

Preporučujemo za Vas