Beppler&Jacobson darovao paketiće djeci sa smetnjama u razvoju: Za osmjeh u Novoj godini

"Željeli smo da tu djecu ugostimo i uljepšamo im novogodišnji doček i predstojeće praznike. Kao što znate, naša kompanija je nedavno donirala fizioterapeutski krevet koji im je bio neophodan za rehabilitaciju djece i nadamo se da ćemo u budućnosti prema našim mogućnostima nastaviti saradnju", kazao je Kasalo
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.12.2015. 15:27h

Predstavnici kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro" okupili su djecu i mlade sa smetnjama u razvoju iz nevladinog udruženja "Puževa kućica" i u hotelu "Avala" u Budvi organizovali zabavu, tokom koje im je Djeda Mraz uručio novogodišnje paketiće, saopšteno je iz ove kompanije.

Izvršni direktor ove kompanije Nikola Kasalo kazao je da je ovo nastavak saradnje koju su sa ovom nevladinom organizacijom ostvarili tokom protekle godine.

"Željeli smo da tu djecu ugostimo i uljepšamo im novogodišnji doček i predstojeće praznike. Kao što znate, naša kompanija je nedavno donirala fizioterapeutski krevet koji im je bio neophodan za rehabilitaciju djece i nadamo se da ćemo u budućnosti prema našim mogućnostima nastaviti saradnju", kazao je Kasalo.

U saopštenju se dodaje da su djeca sa oduševljenjem primila poklone, a roditelji su zahvalili kompaniji "Beppler&Jacobson Montenegro" što u ovoj pretprazničnoj atmosferi neko misli i na njihovu djecu.

"Mi smo se izuzetno obradovali pozivu da nam oni organizuju novogodišnju zabavu. Naravno obezbijedili su paketiće koje je Djeda Mraz podijelio, na zadovoljstvo i radost sve djece iz "Puževe kućice", a i njihovih roditelja. Ovo je nastavak jedne divne saradnje koju smo u protekloj 2015. godini ostvarili sa kompanijom "Beppler&Jacobson Montenegro", a oni su kao društveno odgovorna kompanija prepoznali i našoj organizaciji donirali veoma vrijednu opremu za fizikalnu terapiju", kazala je predsjednica Udruženja "Puževa kućica" Nataša Anastasov.

I Nataša Stanković iz ovog nevladinog udruženja kaže da ih je obradovala pažnja kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro".

"Ovo je prelijep događaj, prelijepa pažnja od strane kompanije i zahvaljujući gospodinu Nikoli Kasalu mi se ovdje provodimo, u punom žaru dočekujemo Novu godinu i dijelimo paketiće našoj djeci", kazala je Stanković.

Nasmijani mališani su se zabavljali uz numere "Preko brda, preko brega", "Razbolje se lisica", "Kad si sretan" , a ovaj događaj ljepšim je učinila novogodišnja predstava budvanskih "Feštađuna".

NVO "Puževa kućica" broji oko 30 djece sa posebnim potrebama.

Galerija

Bonus video: