Đukanović svečano otvorio novu zgradu Opštine Mojkovac

Predsjednik Opštine je najavio i da će naredne godine početi, kako je kazao, “duočekivana valorizaciju planine Bjelasice”
252 pregleda 16 komentar(a)
Opština Mojkovac, Milo Đukanović, Dejan Medojević,, Foto: Dragana Šćepanović
Opština Mojkovac, Milo Đukanović, Dejan Medojević,, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 25.12.2015. 14:40h

Novi objekat administracije Opštine Mojkovac, vrijedan 1,35 milona eura, svečano je danas otvorio premijer Milo Đukanović.

Zgrada, koja je građena sredstvima Vlade, odnosno Direkcije javnih radova (DJR), kako je kazao predsjednik Opštine Dejan Medojević, moderan je i funkcionalan objekat, dobro uklopljen u urbano jezgro grada. Pored novotvorenog, Medojević je najavio završetak, odnosno, početak još nekoliko infrastrukturnih objekata.

„Svi ti projekti mjerilo su uspjeha našeg grada. Ove godine smo završili izgradnju fudbalskog terena sa vještačkom podlogom, privodimo kraju rekonstrukciju obilaznice na ulazu u grad, započeli smo izgradnju stambene zgrade za socijalno ugrožene porodice u Rudnici, završili sanaciju klizišta u Stevanovcu i obaloutvrdu Tare u Poljima i Klaudri. Takođe, okončali smo radove na javnoj rasvjeti u Poljima i rekonstruisali spomenik junacima Mojkovačke bitke,” rekao je on.

Istim tempom, i uz podršku Vlade, najavio je Medojević, nastaviće i naredne godine. Tako je planirano da počene izgradnja biciklističkih i trim staza na jalovištu naredne godine, kao i radovi na putu Mojkovac- Vragodo.

Predsjednik Opštine je najavio i da će naredne godine početi, kako je kazao, “duočekivana valorizaciju planine Bjelasice”.

Bonus video: