"Župska knjiga" izabrana za najbolji suvenir

"Nadamo se da ćemo naredne godine, kroz promociju brenda 'Darovi Župe' promovisati sve suvenire i uspjeti da povežemo kupce i proizvođače suvenira", poručili su organizatori
138 pregleda 0 komentar(a)
Suveniri Župe, Foto: NVO Župa u srcu
Suveniri Župe, Foto: NVO Župa u srcu
Ažurirano: 11.12.2018. 08:57h

"Župska knjiga", rad Radovana Dragnića, izabran je za najbolji suvenir na ovogodišnjem konkursu koji je raspisala NVO "Župa u srcu". Na konkurs je pristiglo deset radova od četiri autora, a komisija je Dragnićevu drvenu "župsku knjigu" sa motivima nikšićke Župe izabrala za najbolji.

Pored Dragnića, radove su poslali učenici iz Župe, Milena i Kristijan Mitrović i firma "Sport trofej". Autor nagrađenog suvenira odrekao se novčane nagrade koja iznosi 50 eura, pa je 30 eura preusmjerio za nabavku potrebne IT opreme za školu "Dušan Bojović", akciju koju organizuje "Župa u srcu“, dok je 20 eura preusmjerio osnovcima koji su jedini učestvovali na pomenutom konkursu.

"Nadamo se da ćemo naredne godine, kroz promociju brenda 'Darovi Župe' promovisati sve suvenire i uspjeti da povežemo kupce i proizvođače suvenira", poručili su organizatori.

Bonus video: