Bolnica u Bijelom Polju zaposlila deset nezaposlenih lica

Cilj angažovanja nezaposlenih lica je pružanje podrške higijenskoj službi u bolnici u periodu kada je povećana frekvencija korisnika usluga zdravstvene zaštite“, kaže se u saopštenju te zdravstvene ustanove dostavljenom medijim
433 pregleda 2 komentar(a)
Bijelo Polje bolnica, Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje bolnica, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 23.12.2015. 13:51h

Deset nezaposlenih lica sa evidencije Biroa rada u Bijelom Polju angažovano je na poslovima održavanja higijene Opšte bolnice u BIjelom Polju i čišćenju kruga Bolnice.

“JZU Opšta bolnica Bijelo Polje prijavila se kao izvođač na konkurs koji je objavio Zavod za zapošljavanje Crne Gore a tiče se programa " Aktivacija korisnika MOP-a".

Angažovano je pet nezaposlenih lica koji su korisnici materijalnog obezbjedjenja porodice kroz program čiji je naziv " Podrška službi održavanja higijene u JZU Opšta bolnica Bijelo Polje".

Cilj angažovanja nezaposlenih lica je pružanje podrške higijenskoj službi u bolnici u periodu kada je povećana frekvencija korisnika usluga zdravstvene zaštite“, kaže se u saopštenju te zdravstvene ustanove dostavljenom medijima.

Dodaje se da je pet osoba sa evidencije Biroa rada angažovano kroz javni rad javni rad " Održavanje i čišćenje kruga JZU Opšta bolnica Bijelo Polje".

Cilj ovog javnog rada je održavanje zelene površine u krugu bolnice i stvaranje adekvatnog ambijenta korisnicima zdravstvenih usluga.

Bonus video: