Bar: Uručene plakete dobrovoljnim davaocima krvi

"Među ovim plemenitim ljudima su i oni koji su 100 i više puta dali krv i ovo je samo mali znak pažnje za njihovu dobrotu kojom su zadužili cijelu društvenu zajednicu", rekao je predsjednik Društva Božidar Joličić
312 pregleda 0 komentar(a)
Crveni krst Bar, Foto: Radomir Petrić
Crveni krst Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 23.12.2015. 13:40h

Na prigodnoj svečanosti u barskom Crvenom krstu, Društvo dobrovoljnih davalaca krvi Luka Bar danas je, shodno višegodišnjoj tradiciji, uručivanjem plaketa odalo priznanje svojim zaslužnim članovima. To su Raško Leković, Dragan Leković, Milorad Jovićević, Joko Đukanović, Rade Radoman, Sead Šukurica, Miodrag Petrović, Ivica Bokan, Radmilo Luketa, Sobodan Mlađenović, Ratomir-Mišo Ružić, Izet Škrielj, Cufo Ibrahimović, Sajo Paljević, Veselin Ćetković, Dušan Vukotić, Ljubiša Mrvić, Dejan Petrić, Tomislav Marković, Radoica Bulatović, Nikola Aničić, Zlatko Marđokić, Valentino Marđokić i dr Zoran Srzentić, gradonačelnik.

"Među ovim plemenitim ljudima su i oni koji su 100 i više puta dali krv i ovo je samo mali znak pažnje za njihovu dobrotu kojom su zadužili cijelu društvenu zajednicu", rekao je predsjednik Društva Božidar Joličić.

Plakete su uručili ugledni članovi Društva, doajeni u davanju krvi, Arso Popović i Milorad Čarapić, a plakete su inače djelo akademskog slikara Bora Majdančića. Dobitnike plaketa pozdravili su i potpredsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i sekretar Crvenog krsta Bara Zorica Crnčević.

Bonus video: