Novi prostori za transfuziju u sedam gradova

Direktorka Zavoda naglasila je da je planirano da se radovi sprovedu tokom ljetnjih mjeseci, ali da su ih zbog dužeg perioda sprovođenja procedure javnih nabavki u odabiru izvođača zatekli zimski mjeseci
64 pregleda 0 komentar(a)
Zavod za transfuziju krvi, Foto: Zavod za transfuziju krvi Crne Gore
Zavod za transfuziju krvi, Foto: Zavod za transfuziju krvi Crne Gore
Ažurirano: 21.12.2015. 13:22h

Zavod za transfuziju krvi Crne Gore potpisao je početkom mjeseca ugovor o adaptaciji i rekonstrukciji organizacionih djelova te zdravstvene ustanove u osam opština, koji je vrijedan oko 19 hiljada eura.

Ugovorom, koji je Zavod potpisao sa firmom “Žitomlin” iz Nikšića, predviđena je adaptacija organizacionih djelova u opštim bolnicama u Nikšiću, Kotoru, Baru, Beranama, Bijelom Polju, Pljevljima i na Cetinju, kao i u specijalnoj bolnici u Risnu.

Direktorka Zavoda Gordana Rašović saopštila je “Vijestima” da su u skladu sa raspoloživim budžetom za ovu godinu predviđeni građevinsko-zanatski radovi, krečenje prostora i sitni zanatski radovi u sedam i veći radovi rekonstrukcije i adaptacije u jednom organizacionom dijelu Zavoda.

Naglasila je da je planirano da se radovi sprovedu tokom ljetnjih mjeseci, ali da su ih zbog dužeg perioda sprovođenja procedure javnih nabavki u odabiru izvođača zatekli zimski mjeseci.

Rašović tvrdi da očekuju da se sa radovima počne u najkraćem roku i da je rok za njihov završetak 60 dana.

Bonus video: