U ponedjeljak višesatna isključenja struje

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 14 sati bez struje biti dio Bulevara Vlada Ćetkovića, a od osam do 15 sati dio zgrada u Bulevaru Vojvode Stanka Radonjića (nekadašnja Kamionska pijaca)
137 pregleda 2 komentar(a)
isključenja struje, Foto: Shutterstock
isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2018. 19:42h

Djelovi više optina sjutra će nekoliko sati biti bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Mostajinska, ulica Gavrila Principa, Čađalica, Podgorički put, Brlja i Studenca.

U Ulcinju će nova brojila biti ugrađivana na lokacijama Madžo 1 i 2, Štoj i Ivanovići.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 14 sati bez struje biti dio Bulevara Vlada Ćetkovića, a od osam do 15 sati dio zgrada u Bulevaru Vojvode Stanka Radonjića (nekadašnja Kamionska pijaca).

U Nikšiću će, od osam do 18 sati, bez struje ostati dio Straševine, Obreška, Čađalica, dio ulice Podgorički put i Kličevo-Željeznička.

Od deset do 15 sati bez struje će biti Studenca (zbog isključenja transformatora, kratkotrajno će biti isključenje DV 10 kV Kružni II i KV 10 kV Straševina).

U Ulcinju će, od osam do 12 sati, bez struje biti početak Velike plaže kod »Markusa«, pumpe Đerana.

U Budvi će, od devet do 11 sati, bez struje ostati ulaz u naselje Rijeka Reževići.

U Kotoru će, od devet do 12 sati, bez struje biti stari Grad od Katedrale do Gurdića i područje oko stare Rivijere, od devet do 13 sati područje oko Autoremonta, a od 11 do 13 sati Dobrota- Zrenjaninsko.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Nikoljac i Okladi, dok će u Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje biti Przista.

U Kolašinu će, od devet do 15 sati, bez struje biti Lipovo, Plana, Bistrica, Migalovica i Lancer, a od osam i 30 do 14 sati Raičevine, Đurđevina, Bare, Petrova Ravan, Ulica, Sela, Uljari i Sreteska Ravan.

U Baru će, od devet do 15 sati, bez struje ostati hoteli Biserne Obale, Mišići, Đurmani, Grabovik, Kamenolom Haj Nehaj, Gornje Zagrađe, Velji Grad, Crni Rt i Dubrava iznad magistrale (od 106 do 126 ulice).

U Andrijevici će, od 11 do 15 sati, bez struje biti Đuliće, Cecuni, Kruška, Kuti, Košutiće, Konjuhe, Dulipolje, Jošaniča i dio sela Bojovići, a od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta dio sela Đuliće.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Rudo Polje.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio naselja Suho Polje i sela Biševo, a od 11 do 14 sati i 30 minuta dio sela Bašča.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: