Adrenalinski dan na Orjenu

Okupljanje učesnika u planinarskom domu planirano je od 9 sati. U 10 sati počeće demonstracija tehnike penjanja i spuštanja, sa mogućnošću ličnog isprobavanja, a sve uz nadzor stručnog lica. U podne slijedi pauza, a zatim i prelazak na još izazovniji poligon – Miškovića gredu
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2015. 15:50h

Adrenalinski dan, koji će se održati u nedjelju, prvi je događaj u kalendaru dešavanja programa “Podigni glavu, otkrij Orjen”, koji koordinira opštinska Agencija za razvoj i očuvanje Orjena.

U okolini planinarskog doma “Za Vratlom” - na Radovića gredi i Miškovića gredi, biće predstavljeni vertikalni sportovi, penjanje uz i spuštanje niz stijenu uz pomoć instruktora i korišćenje specijalne opreme.

Okupljanje učesnika u planinarskom domu planirano je od 9 sati. U 10 sati počeće demonstracija tehnike penjanja i spuštanja, sa mogućnošću ličnog isprobavanja, a sve uz nadzor stručnog lica. U podne slijedi pauza, a zatim i prelazak na još izazovniji poligon – Miškovića gredu.

Organizatori iz Planinarskog kluba „Subra“ su početkom ovog mjeseca, u saradnji sa “Malim alpinističkim klubom” iz Podgorice, alpinistički opremili tri smjera na Miškovića gredi. Poručuju da je obezbijeđena maksimalna bezbjedost za penjače i pozivaju sve ljubitelje prirode i planinarenja da im se pridruže u adrenalinskoj avanturi.

Učešće je besplatno. Svi zainteresovani za više informacija i oni koji žele da se prijave mogu se obratiti Danilu Brajoviću, na broj telefona 069 626 268.

Galerija

Bonus video: